124,95 kr.*
Estimeret leveringstid i arbejdsdage: 1-3 dage
Holdbarhed: | 15 måneder fra fremstillingsdatoen |
---|---|
Indhold kg: | 1 kg |
Materiale: | Plast |
Opbevaring: | adskil fra stærkt lugtende produkter, beskytte mod frost, mørk, tør |
Oprindelse: | Tyskland |
Sammensætning: | 13,5% Indhold af kakao |
Næringsdeklaration per 100g
Energi kJ kcal |
1594 376 |
|
Fedt deraf mættede fedtsyrer |
1,8 g 1,1 g |
|
Kulhydrater deraf sukker |
77,7 g 76,3 |
|
Protein | 8,7 g | |
Salt | 0,47 g |
Ingredienser
Rørsukker*, sødmælkspulver*, fedtfattigt kakaopulver* (13,5 %), skummetmælkspulver*.* fra kontrolleret økologisk dyrkning.
Green Line
Oplev vores Green Line, hvor kaffeglæde af høj kvalitet går hånd i hånd med bæredygtig tænkning. Vores kaffer bærer stolt både det økologiske og Fairtrade-mærket og er specielt udviklet til brug i professionelle fuldautomatiske maskiner. Her kan du kombinere din passion for udsøgt kaffe med et bevidst og ansvarligt forbrug.
De førsteklasses Arabica- og Robusta-bønner i Green Line kommer fra de solbeskinnede områder i Syd- og Mellemamerika samt Sydøstasien. Vores omhyggelige udvælgelse garanterer dig en kaffesammensætning af højeste kvalitet og smagsintensitet. Men det er ikke alt - mælkepulveret og kakaoen, der bruges i vores kreationer, kommer også fra kontrolleret økologisk dyrkning.
Vi er stolte af, at vores Green Line ikke kun byder på god smag, men også har en positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, der er involveret i kaffeproduktionen. Nyd din kaffe med god samvittighed!
KAKAOBØNNER
Oprindelse
Vores lækre kakaobønner trives i de skyggefulde dybder af Afrikas frodige regnskove og de majestætiske sletter i Sydamerika. Der høstes frugterne i hånden med stor omhu af erfarne landmænd. Mange års erfaring og traditionel viden skaber et udvalg af kakaobønner af uforlignelig kvalitet, som danner grundlaget for vores udsøgte chokoladekreationer.
Vores Green Line Choco bruger en højkvalitetsblanding af kakaobønner fra Den Dominikanske Republik, Tanzania, Peru, Uganda, Cameroun, Congo og Sierra Leone.
Høj kvalitet
Vores kakaobønner er udvalgt med den største omhu, hvor kun de modneste frugter bruges til forarbejdning. Denne strenge udvælgelsesproces sikrer et produkt, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og smag.
Gæring
Under gæringen af kakaobønnerne dannes der aromatiske stoffer, der i høj grad er ansvarlige for den efterfølgende smag af kakaoen. Et andet resultat af denne proces er den karakteristiske bruning af bønnerne.
Forarbejdning
Vores kakaobønner behandles omhyggeligt, indtil de bliver fint og chokoladeagtigt kakaopulver, som i sidste ende bruges til at tilberede lækre kakaospecialiteter.
Denne kakao er lige til dig, hvis...
Du vil have kompromisløst udbytte og intens smag
Du er en purist og espresso-drikker
Dig, der sætter pris på specielle smagsvarianter
FARSIN TAROMI, BARISTA